poniedziałek, 16 maja 2016

Konkurs (Zakończony)

Cześć! Jeden konkurs już za nami. Dziś mam dla was kolejny konkurs z okazji 60 obserwacji na blogu i przekroczenia 2000 wyświetleń. Dziękuję, że jesteście. 


Jedna z powyższych książek może być twoja jeśli:

1. Jesteś obserwatorem bloga na FB lub blogerze (lub tu i tu)
2. Odpowiesz  na pytanie konkursowe, a swoją odpowiedź napiszesz w komentarzu pod tym postem.


Możesz umieścić baner konkursowy u siebie na blogu, jeśli posiadasz bloga.
Anonimowi użytkownicy też mogą brać udział.

Uwaga: Możesz zamieścić tylko jeden komentarz. Wyjątkiem od tej reguły są TOP komentatorzy z Rankingu komentatorów (na dzień 15.05.2016), którzy mogą umieścić dwa komentarze. Dzięki czemu zwiększają swoją szanse na wygraną i mogą wybrać dwie książki w dwóch różnych zgłoszeniach.



Pytanie konkursowe:
Jaką umiejętność chciałbyś posiadać? 


Formularz zgłoszenia:

Zgłaszam się!
Obserwuję bloga jako:
Lubię FB jako:
baner: nie/tak link
Wybieram książkę:
Odpowiedź:

Regulamin:
1. Organizatorką konkursu jestem ja, właścicielka bloga Zajęcza Nora.
2. Fundatorem nagrody jestem ja, książki są nowe.
3. Konkurs trwa od 15.05.2016 r do 17.06.2016 r do godz. 23:59.
4. Każdy może napisać tylko jeden komentarz z wyjątkiem TOP komentatorów aktualnych na dzień 15.05.2016 r, którzy mogą umieścić dwa komentarze.
5. Zwycięzca zostanie wyłoniony przeze mnie, z pośród napisanych poniżej komentarzy.
6. Zwycięzca wygrywa książkę wybraną prze siebie w zgłoszeniu.
7. Wyniki zostaną podane na blogu do 7 dni od zakończenia konkursu.
8. Zwycięzca musi się ze mną skontaktować w sprawie wysyłki do 7dni od podania wyników.
9. Nagrodą w konkursie jest wybrana przez zwycięzce książka z pośród trzech:
Wyznania randkowiczki - Rosy Edwards
Opactwo świętego grzechu - Sue Monk Kidd
Córka Burzy - Richelle Mead
10. Wysyłam nagrodę tylko na terenie Polski.
11. Zastrzegam sobie prawo do zmiany regulaminu.
12. Jeśli zgłosi się mniej niż 25 osób, konkurs zostanie odwołany.
13. Poprzez wzięcie udziału w konkursie, uczestnik wyraża zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych na potrzeby konkursu.


Miłej zabawy! I powodzenia :)

66 komentarzy:

  1. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Redpanther
    baner: tak http://ontheothersideofstars.blogspot.com/
    Wybieram książkę: Wyznania randkowiczki
    Odpowiedź: Chciałabym umieć jeździć na łyżwach.

    OdpowiedzUsuń
  2. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako:Justyna Lenk
    Lubię FB jako:Justyna Lenk
    Wybieram książkę: Opactwo świętego grzechu
    Odpowiedź: Chciałabym umieć ładnie śpiewać. Kocham śpiewać,a niestety mam fatalny głos i nawet moje własne dziecko nie chce mnie słuchać i zatyka uszy.

    OdpowiedzUsuń
  3. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako:olapiotrowska
    Lubię FB jako:Aleksandra Piotrowska
    Wybieram książkę:Opactwo świętego grzechu
    Odpowiedź:Chciałabym ładnie tańczyć i ogólnie lepiej się poruszać. :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako:olapiotrowska
    Lubię FB jako:Aleksandra Piotrowska
    Wybieram książkę:Wyznania randkowiczki
    Odpowiedź:Chciałabym lepiej rozumieć przedmioty ścisłe.

    OdpowiedzUsuń
  5. Chciałabym wygrać książkę "Córka burzy".
    Jeśli miałabym posiadać jakąś dodatkową umiejętność to chciałabym czytać książki z prędkością światła. Dzięki takiej umiejętności mogłabym przeczytać jeszcze więcej książek i poznać przygody większej ilości bohaterów. :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Zgłąszam sie!
    Obserwuję jako Aleksandra Sajnaj
    Wybieram Opactwo świętego grzechu
    Odpowiedź: Chciałabym umieć przenosić się do książkowych światów.
    Zapraszam na bloga http://olsonsbooks.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  7. Zgłąszam sie!
    Lubię FB jako: Ania Makowska
    Wybieram: Wyznania Randkowiczki
    Odpowiedź: Chciałabym potrafić robić to co sobie zaplanuję.

    OdpowiedzUsuń
  8. Zgłaszam się!
    Lubię jako: Iza Czyta
    Na fb: Izabela Łapacz
    Wybieram: Wyznania Randkowiczki
    Odpowiedź: Chciałabym umieć pływać

    OdpowiedzUsuń
  9. Zgłaszam się
    Obserwuje jako: Margaritess
    Wybieram: Córka burzy
    Odpowiedź: Chciałabym posiadać zdolności plastyczne/manualne :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Zgłaszam się!
    Obserwuję jako: verax
    Na fb jako: Ich perspektywy
    Baner: ich-perspektywy.blogspot.com/p/konkursy.html
    Wybieram: Opactwo świętego grzechu
    Odpowiedź: Chciałabym posiadać umiejętność szybkiego wstawania rano z łóżka, przydałaby się :D

    OdpowiedzUsuń
  11. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: xtina120
    Lubię FB jako: Sylwia Jamrozik
    baner: nie
    Wybieram książkę: "Wyznania randkowiczki"
    Odpowiedź: Chciałabym posiadać umiejętność tańczenia, tak abym nie musiała już nigdy więcej panikować gdy ktoś poprosi mnie do tańca ;).

    OdpowiedzUsuń
  12. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Anita M
    Lubię FB jako: Moje Pasje
    baner: tak link http://liona-mojepasje.blogspot.com/ i http://kuferekzprezentami.blogspot.com/
    Wybieram książkę: "Opactwo świętego grzechu"
    Odpowiedź: Chciałabym mieć skrzydła i posiadać umiejętność latania. W każdej chwili móc się z lekkością unieść ponad chmury oglądając wszystko właśnie z takiej wysokości. Aby to co zostało na dole było tak maleńkie, że aż nieważne. Myślę, że tylko w taki sposób mogłabym się w 100% zrelaksować i zdystansować do wielu rzeczy.
    Pozdrawiam ciepło:)

    OdpowiedzUsuń
  13. Zgłaszam się:-)
    Obserwuję bloga jako Ewa
    Baner-TAK na http://domowykolowrotek.blogspot.com/
    Wybieram tytuł książki "Opactwo świętego grzechu"
    Odpowiedz:chciałabym posiąść umiejętność tworzenia frywolitek


    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuję bloga jako: Marta W.
    Obserwuje na FB jako: Marta Wijas
    Baner: tak / link: http://pozeram-ksiazki-jak-ciasteczka.blogspot.com/ (na dole strony)
    Wybieram książkę: Opactwo świętego grzechu
    Odpowiedź: Chciałabym umieć czytać w myślach innych osób, żeby wiedzieć czy tak na prawdę mnie lubią i szanują, czy może robią to na pokaz: chcą mieć więcej znajomych albo kogoś nowego do obgadywania. (Czytanie książek zmienia życie i tak oto powstają takie domysły)

    OdpowiedzUsuń
  15. Dziekuje za zaproszenie na konkurs :)
    Zgłaszam się NATURALNIE :)
    Obserwuję bloga jako: Pani Komoda
    Lubię FB jako: Nie mam FB :(
    baner: tak http://noweledomowe.blogspot.com/
    Wybieram książkę:Wyznania randkowiczki
    Odpowiedź: JA zawsze chciałam fruwać. Tak w powietrzu! Zawsze o tym marzyłam żeby pływac w powietrzu! Kilka razy miałam sen że właśnie tak pływam w powietrzu! To rozkoszne uczucie. Czuć pod stopami mieć czubki drzew, fruwać wokoło miejsc które znam, do góry i w dół! Tak lekko i bez problemu - tak lekko! Cudownie:)

    OdpowiedzUsuń
  16. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako:Ula Jaworska
    Lubię FB jako:nawiedzonaulala
    baner: nie
    Wybieram książkę:Opactwo świętego grzechu
    Odpowiedź: Chciałabym umieć dobrze śpiewać. Tak po prostu, dla siebie. :)

    OdpowiedzUsuń
  17. Zgłaszam się
    Obserwuję jako: Sylwka S.
    Fb lubię jako: Sylwia K.
    E-mail: sylwka.sk91@wp.pl
    Baner: http://molksiazkowy91.blogspot.com/p/recenzje.html
    Wybieram książkę: "Opactwo świętego grzechu"
    Odpowiedź: Chciałabym móc przepowiadać przyszłość, jak robią to wróżki. Może wtedy uchroniłabym najbliższych przed tym co ich złego czeka.

    OdpowiedzUsuń
  18. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Atramk
    Lubię FB jako:-
    baner: tak: http://z-wyobrazni-atramk.blogspot.com/
    Wybieram książkę: Sue Monk Kidd - Opactwo świętego grzechu
    Odpowiedź: chciałabym umieć słuchać/rozmawiać z przedmiotami. Myślę, że metale, klejnoty (kamienie szlachetne i inne) mają wiele ciekawych historii do opowiedzenia.

    Żałuję też, że nie posiadam innej mocy. Uwaga będzie strasznie: chciałabym być nekroskopem, bo rozmawiając z umarłymi można by dowiedzieć się wielu ciekawych historii, pomóc tym żyjącym lub po prostu pomóc umarłym...

    OdpowiedzUsuń
  19. Dziekuje za zaproszenie:)Uwielbiam Twoj blog wiec z przyjemnoscia sie zapisuje na candy:)

    zglaszam sie:)
    obserwuje jako:Anna Nowak
    wybieram ksiazke:)"Corka burzy"-Richelle Mead
    Chcialabym umiec:spelniac swoje marzenia.Szybko,latwo i przyjemnie.
    ania_reg@poczta.onet.pl

    OdpowiedzUsuń
  20. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Monika
    Lubię FB jako:Pani Wynalazkowa
    baner: http://atociwynalazek.blogspot.com/p/konkursy.html
    Wybieram książkę:Opactwo świętego grzechu
    Odpowiedź:
    Najbardziej chciałabym mieć możliwość dysponowania czasem. Skracać nieprzyjemne momenty, wydłużać te najmilsze. To byłoby coś :) I tyle czasu na czytanie :)

    OdpowiedzUsuń
  21. Zgłaszam się! :)
    Obserwuję jako: kwiatusia
    Lubię FB jako: Nikola Kwiatusia
    baner: https://plus.google.com/107084563330001372191/posts/h5HTm6dauQV
    Wybieram: "Opactwo świętego grzechu"
    Odpowiedź: Chciałabym posiadać umiejętność cofnięcia czasu.
    e-mal: kwiatusia1@gmail.com
    Ps. Zapraszam do udziału w konkursie z najnowszą książką Marii Ulatowskiej, który trwa na moim blogu :)

    OdpowiedzUsuń
  22. Zgłaszam się :)
    Obserwuje jako:TheMessofBookie
    Lubię fanpage jako: Klaudia Rafacz
    Wybieram: :"Opactwo Świętego grzechu"
    e-mail:thecrazy678@gmail.com
    Odpowiedź: chciałabym mieć umiejętność wymazywania ludziom z pamięci niektórych rzeczy

    OdpowiedzUsuń
  23. Zgłaszam się! :)
    Obserwuję bloga jako: Weronika Kulesza
    Lubię FB jako: nie
    baner: nie
    Wybieram książkę: "Opactwo świętego grzechu"
    Odpowiedź: Chciałabym posiadać moc turboprzyśpieszenia żeby szybko wykonywać zadania a potem poświęcić się przyjemnościom np. czytaniu książek :)

    OdpowiedzUsuń
  24. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Dagmara Janik
    Lubię FB jako: Daga Janik
    baner: tak https://www.facebook.com/profile.php?id=100009179932293
    Wybieram książkę: Córka Burzy - Richelle Mead
    Odpowiedź: Chciałabym potrafic przepowiadać przyszlość aby móc bliskich ostrzegac przed niebezpieczeństwami i przykrymi zdarzeniami :)
    Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  25. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Natalie Bane
    baner: tak link: http://books-world-come-in.blogspot.com/p/konkursy.html
    Wybieram książkę: "Córka Burzy"
    Odpowiedź: Najbardziej chciałabym mieć moc czytania w myślach, aby zawsze wiedzieć czy ktoś mnie nie okłamuje i co o mnie sądzi naprawdę :D
    Pozdrawiam :D

    OdpowiedzUsuń
  26. Dziękuję za informację o konkursie, z miłą chęcią wezmę w nim udział :)
    Zgłaszam się.
    Obs bloga jako: terencjo
    Baner: https://plus.google.com/u/0/103417037864262208183/posts
    Wybieram: Córka burzy
    Odp: Chciałabym być we wszystkim doskonała. Czego tylko dotknę, co zrobię- będzie najlepsze, piękne, doskonałe pod każdym względem, idealne.

    OdpowiedzUsuń
  27. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Małgorzata Jabłońska
    baner: https://plus.google.com/114182867423264065343/posts/cNbsr7huuDv
    Wybieram książkę:Wyznania randkowiczki
    Odpowiedź: Chciałabym umieć się teleportować do każdego zakątka na ziemi. Mogłabym w ten sposób zwiedzać świat bez ponoszenia tych wszystkich kosmicznych kosztów za wyjazd :D

    OdpowiedzUsuń
  28. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Sunny Snowflake
    Lubię FB jako: Sunny Snowflake
    baner: tak (http://sunny-snowflake.blogspot.com/)
    Wybieram książkę: "Opactwo świętego grzechu"
    Odpowiedź: Zycie cały czas pędzi, a ja często nie mam czasu. Nauka, spotkania z przyjaciółmi, komputer- wszystko to pochłania bardzo dużo cennych sekund, minut i godzin, które już nigdy nam nie wrócą. Dlatego chciałabym umieć zatrzymywać się w czasie. Na spokojnie przeczytać ulubioną książkę, wyspać się za wsze czasy, douczyć do sprawdzianu o którym dowiedziałam się dzień przed. Za to w realnym życiu miałabym więcej czasu dla rodziny przyjaciół, nie musząc spędzać całych wieczorów przy podręcznikach. Ach, byłoby to piękne :)

    OdpowiedzUsuń
  29. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Paulina Kobus
    Lubię FB jako: Paulina Kobus
    baner: Jest u mnie na blogu ;) -> http://inperfect-ginger.blogspot.com/
    Wybieram książkę: "Opactwo świętego grzechu"
    Odpowiedź: Jestem osobą może i nieraz mega wredną, czepliwą i złośliwą. Ale tylko da tych, którzy na to zasłużyli, zaszli za skórę itp. Zaś dla znajomych, którzy niczym sobie nie zasłużyli bywam nawet i do rany przyłóż, żeby im pomóc bym na głowie stanęła nieraz. I lubię kiedy są szczęśliwi, spokojni i w ogóle. Wtedy też jestem zadowolona. Humor mi się psuje kiedy im jest nie tak jak powinno, kiedy mają jakiś problem. I tutaj zbliżam się do mojej odpowiedzi. Jeśli miałabym sobie wybrać jakąś umiejętność, to chciałabym umieć skuteczniej rozwiązywać problemy, zawsze znajdować dobre wyjście ze złej sytuacji. Tak, żeby nigdy więcej nie musieć stać z boku w całkowitej bezsilności i patrzeć na problemy ludzi (ale tylko tych którzy mi niczym nie zawinili, bo nie należę jednak do ludzi o świętym sercu sercu, jak już wspomniałam nie pomagam ludziom, którzy zaleźli mi za skórę, bo o to żebym kogoś nie lubiła trzeba się postarać i to bardzo) i nie móc im pomóc.

    OdpowiedzUsuń
  30. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Susan Kelley
    Lubię FB jako: -
    baner: http://internetowypamietniksusan.blogspot.com/p/konkursy.html
    Wybieram książkę: "Córka Burzy"
    Odpowiedź: Chciałabym umieć pięknie śpiewać. Mogłabym wtedy występować na festynach dobroczynnych albo śpiewać w szkole na dniach otwartych - zawsze chciałam to robić, ale mój głos postanowił być do bani.
    Pozdrawiam
    Susan Kelley ♥

    OdpowiedzUsuń
  31. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Lexi D.
    Lubię FB jako: ----
    baner: tak http://olabylexi.blogspot.com/ (lewy pasek boczny)
    Wybieram książkę: Richelle Mead "Córka Burzy"
    Odpowiedź: Chciałabym mieć umiejętność uszczęśliwienia każdego. Chciałabym by ludzie w mojej obecności czuli się szczęśliwi, nawet jeśli ich życie się wali. Nie chcę by ludzie płakali czy mieli depresję, bo wczuwam się w ich sytuację i wiem, że to nie przyniesie nic dobrego. Sprawienie, że ktoś byłby szczęśliwy zawsze w mojej obecności byłoby wspaniałe. Wiem, że teoretycznie wystarczy rozmowa i trochę żartów, ale czasami sytuacja na to nie pozwala.
    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  32. Zgłaszam się! ;)
    Obserwuję bloga jako Rienne Soleil
    Lubię FB jako Kornelia Zielińska
    Baner - https://plus.google.com/102816195132134958905/posts/WjBvswAh1Dg
    Wybieram książkę Wyznania randkowiczki
    Odpowiedź- chciałabym umieć latać, ponieważ jak mówi bohater Katarzyny Bereniki Miszczuk "Latanie... jest jak pierwsza miłość. Jak zakochanie" Chciałabym więc doświadczyć tego wspaniałego uczucia, a także podziwiać piękno świata z wysokości.

    OdpowiedzUsuń
  33. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Kasia
    Lubię FB jako: Estrella Ella
    baner: http://mowmikate.blogspot.com/
    Wybieram książkę:Córka Burzy - Richelle Mead
    Odpowiedź:chciałabym potrafić mówić we wszystkich językach świata, gdyż język to bariera, która uniemożliwia komunikację a zarazem taka umiejętność jest niesamowita :)

    OdpowiedzUsuń
  34. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Małgorzata R
    Lubię FB jako: Małgorzata Rolla
    baner: nie/tak link
    Wybieram książkę: Córka Burzy - Richelle Mead
    Odpowiedź: czytania w myślach

    OdpowiedzUsuń
  35. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: adorianna
    Lubię FB jako: -
    baner: nie
    Wybieram książkę: Wyznania randkowiczki
    Odpowiedź: Hm.. trudne pytanie :) Ale chyba chciałabym mieć umiejętność, jeżeli można to tak nazwać, pozytywnego patrzenia na świat i czerpania radości z każdej, nawet małej rzeczy. Bo czasem niestety mam z tym problem. Pozdrawiam :

    OdpowiedzUsuń
  36. Przede wszystkim dziękuję za zaproszenie :)

    Zgłaszam się :)
    Obserwuję jako Monika Piotrowska-Wegner
    Baner za moment u mnie w zakładce Konkursy
    Wybieram - Opactwo świętego grzechu
    Odpowiedź - Dużo jest takich rzeczy. Ale najbardziej, to chciałabym umieć znikać. Tak puf i już mnie nie ma...

    OdpowiedzUsuń
  37. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Verierra
    Lubię FB jako: Daria Naprawa
    baner: tak, http://verierra.blogspot.com/
    Wybieram książkę: Córka Burzy
    Odpowiedź: Chciałabym umieć być niewidzialna :)

    OdpowiedzUsuń
  38. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Book Monster
    Lubię FB jako: Karolina Mac-Dołek
    baner: tak -
    Wybieram książkę: Opactwo świętego grzechu
    Odpowiedź:
    Gdyby tylko była taka możliwość, chciałabym potrafić wykrywać kłamstwa :D No bo to nie fair, że wszyscy w kółko mnie czasem okłamują. Chciałabym więc wiedzieć, czy moja najlepsza przyjaciółka nie kłamie mi w żywe oczy. Chciałabym wiedzieć, kiedy mój mąż kłamie. Uważam, że to przydatna umiejętność, ale czasem lepiej nie wiedzieć pewnych rzeczy :/

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. baner: https://plus.google.com/115542350695872930298/posts/MnMR4q9TASY

      Usuń
  39. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Gab riela
    Lubię FB jako: -
    baner: tak http://gabrysiekrecenzuje.blogspot.com/p/konkursy.html
    Wybieram książkę: Córka burzy
    Odpowiedź:
    Zapewne wiecie jak to jest, kiedy czasem się gdzieś spóźniamy, na przykład dlatego, że zaspaliśmy czy nie wyrobiliśmy się z czymś na czas. Co by jednak było, gdybyśmy mogli przenosić się w różne miejsca, od tak? Na pewno zaoszczędzilibyśmy mnóstwo czasu, gdybyśmy tylko nie musieli przedzierać się przez ruchliwe ulice, parki, gdybyśmy nie musieli korzystać z autobusu czy metra. Wtedy mielibyśmy więcej czasu na przyszykowanie się i nie zadręczalibyśmy się myślą, że nie zdążymy na jakieś ważne spotkanie, randkę, do szkoły, do pracy czy gdziekolwiek indziej. Dlatego więc chciałabym umieć teleportować się w rożne miejsca ;)

    OdpowiedzUsuń
  40. Dziękuję za zaproszenie :)
    Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Agnieszka Borowska
    Lubię FB jako: Agnieszka Borowska
    baner: https://www.facebook.com/katarzyna.pokropek.5/posts/607903312693991
    Wybieram książkę: Opactwo świętego grzechu
    Odpowiedź: A ja z wszystkich możliwych darów i umiejętności chciałabym mieć dar wykrywania i leczenia chorób. Zbyt dużo jest cierpienia na świecie, zbyt wiele i zbyt szybko ludzi odchodzi, pozostawiając po sobie smutek, pustkę i żal, dlatego właśnie chciałabym umieć leczyć, ot tak, np. za dotknięciem dłoni ściągać z ludzi choroby, by żyli długo i szczęśliwie :)

    OdpowiedzUsuń
  41. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Madzik B. [Book Morning]
    Lubię FB jako: Magda Burel
    baner: Tak, tutaj:
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=605998619568068&set=a.260574717443795.1073741828.100004738063659&type=3&theater
    Wybieram książkę: "Córka burzy" Richelle Mead
    Odpowiedź: Gdybym mogła, bardzo chciałabym posiadać umiejętność latania. Od zawsze zazdrościłam ptakom tej możliwości. Według mnie latanie to metafora wolności, ponieważ zawsze można oderwać się od ziemi i pofrunąć daleko lub blisko, wysoko lub trochę niżej, a zależy to tylko od nas i nikt nie może nas zatrzymać. Nie wspominając o pięknych widokach ;)

    OdpowiedzUsuń
  42. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Nadia (jestem 100 obserwatorem :D )
    Lubię FB jako: Malinowy Skarbiec
    baner: tak http://malinowyskarbiec.blogspot.com/
    Wybieram książkę: Wyznania randkowiczki
    Odpowiedź: Chciałabym mieć moc zmieniania złych wspomnień w dobre...Jakiekolwiek złe, tragiczne wydarzenie z życia chciałabym móc zmienić w coś przyjemniejszego, a w takich jak wspomnienie czyjejś śmierci chciałabym móc usunąć czyjś wewnętrzny ból, aby nikt nie musiał już cierpieć. Każda rysa w naszym umyśle spowodowana czymś traumatycznym w jednej chwili by zniknęło. Pierwsza nieszczęśliwa miłość, śmierć kogoś bliskiego, patrzenie na tragiczne wydarzenia - wszystko by zniknęło, każda osoba której bym pomogła mogłaby być szczerze szczęśliwa nie wypominając sobie nieszczęśliwej przeszłości. To był by taki nowy początek, kolejna szansa na dobre życie.

    OdpowiedzUsuń
  43. Zgłaszma się
    obserwuje fb jako Karol Młynarczyk
    Wybieram ksiażke: Córka Burzy
    Odpowiedź : Od zawsza chciałem mieć moc władania nad jakimś żywiołem. Zawsze wyobrażałem sobie co mogłem czynić z wodą czy ogniem. I właśnie ta książka tak mi to przypomina
    e-mail: karollo.mlynarczyk@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  44. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Do Ostatniej Strony
    Lubię FB jako:-
    E-mail: doostatniejstrony@gmail.com
    baner: http://dostatniejstrony.blogspot.com/p/konkursy.html
    Wybieram książkę:Opactwo świętego grzechu
    Odpowiedź: Chciałabym posiadać umiejętność cofania się w czasie, ponieważ naprawiłabym dużo rzeczy, których nie da się już cofnąć.

    OdpowiedzUsuń
  45. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: I lovebooks
    Lubię FB jako:-
    baner: https://plus.google.com/102376143644063113695/posts/NaM8pmEcFxy
    Wybieram książkę:Opactwo świętego grzechu
    Odpowiedź:
    Przydałaby mi się niewidzialność, naprawdę ułatwiłoby mi to życie! :D
    Tylko pomyśleć, że nikt mnie nie widzi, wtedy bym okradała banki, żeby móc kupić duuuużo książek! :D

    OdpowiedzUsuń
  46. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Ania K
    Lubię fb jako: Anna Kałcz
    Baner: https://plus.google.com/u/0/109067957366975070615/posts
    Wybieram książkę: "Opactwo świętego grzechu"
    Odpowiedź: Chciałabym umieć mówić po włosku. ;)

    OdpowiedzUsuń
  47. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Patrycja Fornal
    Lubię FB jako: Patrycja Fornal
    baner: tak link
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1123242544398520&id=100001383551992
    Wybieram książkę: wyznania randkowiczki
    Odpowiedź:
    Umiejętność jaka chciałabym posiadać, to zdecydowanie czytanie w myślach drugiego człowieka;)
    Jest to niezwykle intrygujące!)
    Super sprawa moc, bez trudu odczytać to o czym w danym momencie myślą inni.;)

    OdpowiedzUsuń
  48. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Gosia h-m
    Lubię FB jako: Małgorzata Harasim
    baner: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1752432148333412&id=100006999315978&pnref=story
    Wybieram książkę: Opactwo świętego grzechu
    Odpowiedź:
    kurde, będziecie się śmiać, ale ja chciałabym umieć robić takie pierogi jak moja babcia :)

    OdpowiedzUsuń
  49. Zgłaszam się :)
    Obswerwuję bloga jako: Made lainee
    Lubię FB jako: Magda Prusinowska
    Wybieram książkę: Wyznania randkowiczki
    ODP: Chciałabym wyczuwać złą aurę, czyli taki szósty zmysł co do którego wiedziałabym czy dana osoba ma dobre intencje czy tylko udaje przyjaciela.

    e-mail:m.prusinowska92@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  50. Ada
    Zgłaszam się!
    Lubię FB jako: adrianna gierczak
    baner: nie
    Wybieram książkę: Wyznania randkowiczki - Rosy Edwards
    Odpowiedź: Chciałabym móc tworzyć wiecznie zielone ogrody, w każdym miejscu, w którym tylko bym chciała. Nie byłaby im straszna pogoda i przez cały rok byłyby w nich owoce i kwitły najróżniejsze kwiaty świata. Byłaby to oaza dla każdego znękanego człowieka codzienną szarością życia, zwłaszcza w miastach. Jako wieloletni mieszczuch wiem, że w momentach, w których dobre samopoczucie gdzieś ucieka, pierwszym i bezcennym ratunkiem jest znaleźć azyl. A więc szukam najbliższego parku, lasu czy nawet skwerku.

    OdpowiedzUsuń
  51. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako:renia lach
    Lubię FB jako: Renata Lach
    baner: nie
    Wybieram książkę:Wyznania randkowiczki
    Odpowiedź:chciałabym umieć czytać w myślach mężczyzn, aby wiedzieć kiedy można zrobić pierwszy krok, a kiedy tego nie wypada. A także, aby ich w końcu zrozumieć, bo do tej pory mi to chyba nie wychodzi, a bardzo bym chciała wiedzieć co myśli i czuję mój skryty, nieśmiały ukochany. Może gdybym wiedziała co myśli to odważyłabym się zrobić krok prowadzący do naszej przyszłości.

    OdpowiedzUsuń
  52. Zgłaszam się! :D
    Obserwuję jako: Zuzja Wayland
    Lubię na fb jako: Zuzia Kopyczyńska
    Baner: tak: https://plus.google.com/112304446445245360381
    Wybieram książkę: R. Mead "Córka Burzy"
    Odpowiedź: Chciałabym móc dobrze śpiewać. Uwielbiam muzykę, bez niej nie mogłabym żyć. Kocham śpiewać, ale niestety mi to nie wychodzi, mój głos to tragedia...
    Życzę powodzenia wszystkim:)

    OdpowiedzUsuń
  53. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Justyna Wika
    Lubię FB jako: Justyna Wika Wielesiuk
    baner: tak link https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=251704468529971&id=100010712594932&pnref=story
    Wybieram książkę: Opactwo świętego grzechu - Sue Monk Kidd
    Odpowiedź: chciałabym czytać w myślach innych ludzi :)

    OdpowiedzUsuń
  54. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Księgarnia wspomnień
    Lubię FB jako: Księgarnia wspomnień
    baner: https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=514860802036759&id=348835718639269
    Wybieram książkę: "Opactwo świętego grzechu"
    Odpowiedź: Posiadać w sobie źródło niewyczerpalnej miłości, wiary i nadziei - niezależnie od życiowej sytuacji - kochać, wierzyć, zdobywać i ufać w to, że zawsze można! Być chodzącą bombą pozytywnych emocji i źródłem szczęścia. Taka siła, która góry przenosi i sprawia, że każdy dzień jest piękny! :) Nic odkrywczego? Możliwe. Jednak wielu z nas, poszukuje właśnie takiej mikstury szczęścia - szczęścia, które stanie się codziennością.

    OdpowiedzUsuń
  55. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Edyta Chmura
    Lubię FB jako: Edyta Chmura
    baner: https://www.facebook.com/edyta.chmura.12/posts/489646161233593
    Wybieram książkę: "Wyznania randkowiczki"
    Odpowiedź: Bardzo bym chciała posiadać umiejętność rozciągania czasu, którego ciągle mi brakuje. Nie mam pojęcia, czym jest nuda. Zawsze jest coś, czego nie zdążę zrobić albo mi się nie chce, więc odkładam na jutro. Gdyby choć trochę przeciągnąć dobę, może udałoby mi się wszystko ogarnąć i być wyśmienitą panią domu? Jeśli rozciąganie czasu ma oznaczać lepszą jego organizację, to taką umiejętność też kupuję ;)

    OdpowiedzUsuń
  56. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Teresa K
    Lubię FB jako: Teresa Kaczała
    Baner: tak link: https://www.facebook.com/tere.kacza/posts/1824895054409230?pnref=story
    Wybieram książkę: "Opactwo świętego grzechu" Sue Monk Kidd
    Odpowiedź: Chciałbym ładnie, bezbłędnie i dużo pisać, by wydać wszystkie moje bajki. Chciałabym nieść radość dzieciom, gdyż kiedy się dzieci śmieją, to jakby się śmiał cały świat.
    Pozdrawiam serdecznie :)

    OdpowiedzUsuń
  57. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Agnes C.
    Lubię FB jako: Agnieszka Monika
    Mail: agnieszka.mp@vp.pl
    Baner: https://plus.google.com/109469830887620317034/posts/WWiqEm8boYS
    Wybieram książkę: Opactwo świętego grzechu
    Odpowiedź: Jako mała dziewczynka lubiłam oglądać w telewizji serial "Nie z tego świata". Serial opowiadał o losach Evie, młodej dziewczyny, która była pół-człowiekiem i pół-kosmitką. Bohaterka, dzięki swemu niezwykłemu pochodzeniu posiadała trzy wyjątkowe zdolności. Potrafiła zatrzymywać czas, ożywiać przedmioty oraz teleportować się z jednego miejsca do drugiego. Chciałabym posiadać takie umiejętności jak Evie. Zwłaszcza umiejętności teleportowania się i zatrzymywania czasu wydają mi się niezwykle praktyczne i pożyteczne.

    OdpowiedzUsuń
  58. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Oblicza Rozy
    Lubię FB jako: Katarzyna Różalska
    baner: https://www.facebook.com/katarzyna.rozalska.58/posts/1813116695584882
    Wybieram książkę: "Wyznania randkowiczki"
    Odpowiedź: Bardzo chciałabym nauczyć się szybkiego czytania. Jakoś nigdy nie trafiłam na dogodny czas i koszt takiego kursu, a o ile mogłabym zwiększyć ilość przeczytanych książek, bo czasu wciąż za mało :)

    OdpowiedzUsuń
  59. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  60. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Beata Kandzia
    Lubię FB jako: Beata Kandzia
    baner: tak: https://plus.google.com/u/0/110061712332260582292/posts/Pmfrgq95vby
    Wybieram książkę:"Wyznania randkowiczki" - Rosy Edwards
    Odpowiedź: Jaką umiejętność chciałabym posiadać? Chciałabym posiadać umiejętność uzdrawiania chorych ludzi, wyzwalania ich z bólu i cierpienia oraz ze śmierci, która jest tak przerażająca, bo wszystko to niesie ze sobą smutek i łzy, a odejście z tego świata przynosi pustkę i rozpacz. Choroba jest tak trudna do zniesienia, gdy człowiek staje się bezsilny i słaby, a śmierć zawsze przychodzi znienacka i za wcześnie, raniąc nasze serca i rozłączając nas z naszymi bliskimi. Och jak ja bym chciała, by za jak dotknięciem czarodziejskiej różdżki, dzięki mnie chorzy odzyskiwali zdrowie, a zmarli wracali do nas z powrotem do świata żywych, to moje największe marzenie, którego niestety ani w odrobinie nie potrafię spełnić...

    OdpowiedzUsuń
  61. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Melisa Anonim
    Lubię FB jako: Małgorzata Bula
    baner: tak link https://plus.google.com/112707786100925035622/posts/MAgg6YjmWC3
    Wybieram książkę: Opactwo świętego grzechu
    Odpowiedź: Chciałabym posiadać umiejętność prowadzenia samochodu, bo jest mi ona aktualnie niezbędna do życia, jakie sobie wymarzyłam, a nieosiągalna z powodów zdrowotnych... :(

    OdpowiedzUsuń
  62. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Mylene 17
    Lubię FB jako
    baner: tak link https://plus.google.com/111015781990396573283/posts/RZyG3icUBt1
    Wybieram książkę: "Opactwo świętego grzechu"
    Odpowiedź: Chciałabym posiadać umiejętność zatrzymywania czasu, ponieważ jest go w życiu za mało...

    OdpowiedzUsuń
  63. Zgłaszam się!
    Obserwuję bloga jako: Wiktoria Guziewicz
    Lubię FB jako: Dagmara Męcina
    baner: tak https://plus.google.com/u/0/114865288098540414815/posts
    Wybieram książkę: "Córka Burzy" - Richelle Mead
    Odpowiedź: Bardzo bym chciała, żeby pod wpływem moich słów (tylko tych pozytywnych, terapeutycznych), ludzie zmieniali się na lepsze, podnosiłaby się ich samoocena, lepiej radziliby sobie z problemami, umieliby cieszyć się życiem, być szczęśliwymi :)

    OdpowiedzUsuń